Homedec exhibition part 2

/
0 Comments
selamat malam semua blogger"

Harini dapat jugak pius ke Homedec exhibition part 2.. dapat la jumpa bos tempat praktikal dulu.. bos yang ramah-tamah, memang pius puji.. tak pernah kondem pon idea pekerja dia, malah mengeluarkan kata-kata yang buat orang lain lebih bersemangat tok buat kerja dengan lebih bagus. eh2.. cukup la tu.. nak tunjuk gambar booth.


Meja ni ialah saya yang design.. tapi diubah sedikit... (sila kembangkan idung saya)
Meja putih ni sebenarnya design kecik sikit.. top boleh slide n ada congkak kat dalam... tapi untuk booth ni dah redesign la skit kasi sesuaiii... yang kelakarnya lubang congkak tak cukup dua.. kakakakaka...

Mr.Low : saya mana pernah main congkak.. hehehehe...





Thanks Mr. Low sebab hargai apa yang saya buat... 


No comments:

Powered by Blogger.