Jom terjah HOMEDEC exhibition!!

/
0 Comments
Waaah wah wahhh... sempat pulak cik peah kite ni menerjah exhibition dalam dok busy banyak kerja tak siap dia tuh! caitt.. ayat tunggang langgang. hehe..


Assalamualaikum...  Hai.. selamat petang semua...

amacam hari minggu? best tak..  bagi yang student macam pius ni tentunya sibuk menyiapkan assigment yang melambak-lambak tak disudahkan lagi.. haaa.. tula malas sangat! hehe.. petang ni pius nak share satu benda yang interesting sangat.. bagi pius laa..

semalam bersamaan hari sabtu ayat nak skema pius n frenz telah menerjah ke klcc sb ada HOMEDEC exhibition. hauahhaaa.. sebenarnya nak menerjah company yang pius praktikal bulan lalu tapi tersilap hari pulak! aiseehhh... Rupa-rupanya HOMEDEC exhibition ader 2 part... penat pius berkejor nak g tengok.. kot-kot la company tu letak furniture yang pius buat tu.. tak tau la.. khabarnyer gitu lah... oden tak tau la kesahihan nyer tu... tapi layankan jela tengok-tengok apa yang patut.

'kak kak.. ambik ni kak brochure, kami pakar renovate rumah.' saya takde rumah sendiri lagi..duit pun xdak
'hai.. can u please answer this survey n i will give u goodies bag' goodie bag! hermm.. boleh jer.. dengan senang hati :)

Dalam dok melayan exhibitors tu.. terjumpa lah satu booth yang sangat menarik! jeng jeng jengggg...

LIQUICOLORFUL FLOOR







apa?? hampa ker? huhu... benda ni interesting sangat bagi pius.. bestnyer... kite pijak-pijak dia and then dia gerak-gerak.. comellnyer...  alaa... nak satu... :)


korang boleh carik infonya di internet.. 


nota kaki: katak bawah tempurung pius ni :p


No comments:

Powered by Blogger.