Furniture in progress : Step 1: SHAPING

/
0 Comments
Adoiii.. wa sudah mau giler ma... itu product sama furniture talak siap lagi.. wa sudah mahu pengsan.. wuahhhhh...

Lagi sehari je lagi untuk aku sudahkan product untuk pre-assessment. hiyakkkk kene pulun perhabis.. Last two day aku sudah memulakan langkah membuat furniture ku yang besar gedabak. berpeluh melihat kebesarannya.. huhuuu... lap peluh jap..

Form putih dah ambik, sekarang masa untuk membentuknya.. bentuk pertama ialah...jeng jengg.. bulat berdiameter 4 kaki.. letih tangan ... nasib baik jugalah form putih bengkel sediakan, kalau tidak masak jugak nak keluarkan RM300 untuk satu bongkah petak tu.. Bukan sepetak tapi berpetak-petak untuk buat furniture aku ni yang tak tahu menjadi atau tidak. Ya Allah permudahkan lah urusan hambaMu ini... Amin.


Nampak macam senang kan? buat lah satu tengok... :)

Posing sat...

Gunakan gergaji dan surf form untuk membentuk.. acecee...

Bile dah penat sangat tangan ni dan bertambah bosan pulak, apalagi men salji lah.. hohohoho..



No comments:

Powered by Blogger.