PRE-ASSESSMENT + NGANTOK

/
0 Comments

Akhirnya,pre-assess product datang jugak hari ni. Dan aku? Belum di assess lagi.. hehehe.. mengantok nyer tunggu.. yoyo je tadi taknak jadi orang terawal diassess sebab bendanya tak siap lagi. Tapi takpe la, boleh juga aku tido-tido ayam.. J semalam tido tak lena langsung, sakit badan-badan ni hah sebab tido kat lantai studio. Konon stay studio nak siapkan kerja, ale-ale satu kerja pon tak boleh buat. Nak spray lebam pulak jadiknya.. tunggu jugak pagi ni nak spray.. tu yang tak tido tu.. takut lajak nati tak sempat nak spray.
Pagi lagi aku dah sampai ke fakulti ‘We are a class of our own’ aicecece...  semangat la kan nak siapkan kerja. So, pagi ni naik bas sebab teman aku tak muh pi awal, nak siapkan thesis katanya.


Ape ni? Ni lah dia sebahagian dari produk aku.. yela tau la.. apenyer tu? Pokemon ker? Huisshh lebih dari pokemon.. J



So, stress product dah reda.. kita kasi kemas la kan meja yang dah sepah mapah tu.. ish-ish..



Haaa.. lega sikit tengok nyer kan.. dah kemas dan bersih.. okay.. jom tidoooo...



Hiyakkk... tinggal furnishing lagi sikit jer... so, tunggu final assessment yer.. chayok semua! Ya Allah permudahkan lah urusan ku dan rakan-rakan ku. Amin.


No comments:

Powered by Blogger.