DoOdLe SayA..

/
0 Comments
Hari ni hati rasa berbunga-bunga sebab akhirnya siap juga doodle pertama saya yang terkenan di hati. Bila tengok orang lain buat doodle comel-comel saya juga teringin sama. Hati berkobar-kobar dan bersemangat nak buat tapi bila dah start buat, tak siap sampai sudah. Hari ni baru lah tersiapnya doodle saya itu yang telah mengalami beberapa fasa kegagalan.. hehehe…  rasa hepi sangat dapat buat doodle simple ni.. rasa macam jatuh cinta..ngehehe.. poyo tibe-tibe.


Ni lah 1st kepala doodle yang dah berkurun lamanya tergantung tanpa badan..huhu... cian... pius nak buat doodle yang seakan dengan wajah pius jadi pius tambah spek mata. tapi rambut tu tak sama la.. ala-ala nak kasi nampak cute je... cute tak.. cute la..laa... tolong la kata cute..pleasee... hehehe...


Semalam, lepas tengok blog-blog comel yang ada doodle, pius pun berminat nak teruskan usaha membuat doodle diri ni. Jadi semalam mood tibe-tibe mendatang nak buat doodle.. jadi inilah hasil pertama malam tadi.. kelakar la.. muka bulat macam empunya diri ni..hehe...


Inilah hasil kedua yang telah di improveeeee...  dah nampak macam ok sikit.. ye tak..konon nak macam yuna.. hukhuk.. malu.. ^_^" nak pakai macam ni tak sesuai, jadi apply kat doodle jela kan.. 



Dan inilah doodle terakhir aka final doodle saya yang saya berkenan di hati. Dengan persetujuan raja-raja sedunia, kini doodle ini bernama Cik fifi.. ngehehehe.. lawaknye rasa..okay.. posing sikit cik fifi… pis pis.. lepas ni kalau ada masa nak buat collection doodle pulak la.. sukenyer dah ada doodle sendiri..  korang bile lagi…


Seronok juga ye buat doodle... korang kena cuba sendiri, walaupun nampak ringkas tapi best sangat2..


No comments:

Powered by Blogger.