Ecard 123 greeting

/
0 Comments

Malam ni aku sekali lagi borink~ hehe.. sebenarnya tengah mengemas barang-barang studio yang baru je aku ambil ahad lepas. Masih ada lagi yang tak dikemas. Rehat jap. Nasib baik dorang buka kunci studio then letak barang-barang pius dekat luar. Akhirnya hilang juga resah hati ni. Lega dah boleh ambil semula..

Dan sekarang.. aku saja check email yahoo, kot-kot ada email baru yang masih belum dibaca.. tapi tiba-tibe tergerak hati nak review balik segala ecard yang aku pernah hantar dulu pada someone. Seriously, rasa macam comel sangat diri ni sebab hantar card-card tu.. hehehe.. adoii..lawak pulak jadinya. Memang tergelak-gelak baca ecard yang aku hantar tu dengan animation sekali,.. kikikiii… adoiii… hilang terus borink dihati.. tapi ada yang dah expired, jadi aku tak boleh nak review dah… hehehe..

Kenapa tah dulu aku suka sangat hantar ecard guna 123 greeting.com tuh.. siap pilih tarikh lagi nak hantar bila. Tak tau da direview ke belum..  sekarang pun masih lagi suka tapi tak tau nak hantar kat sape.. ngehehe….


k la.. selamat malam dunia.. salam.



No comments:

Powered by Blogger.