JAlan-maKan tengah malam…

/
0 Comments

Dah pukul satu pagi rupanya..  tadi g lunch + dinner + supper = merut muncit… ^_^” hari ni memang betul-betul punya cuti..  memang hari ni lepas kemas apa yg patut kita orang melepak depan tv..  layan ‘cinta thosai’.. muahahaha… layannnn… best-best.. lawak.. eh.. silap! Now dah masuk rabu ler..  kira semalam la kejadiannyer..

So, semalam duduk-duduk jer.. kunyah coklat2, buah-buah, kek-kek.. perabis hantaran dak awe.. ngeheheee… memang semua adalah malas nak masak semalam.. rehatkan badan.  Jadi malamnya babah ajak makan dekat kedai.. ku sangkakan kedai dekat2 rumah je, rupanya sampai ke K.l… sedap boleh tahan J Mak ada macam teruja sikit sebab terserempak dengan pelakon..kihkihkihhh… pelakon tu dah berumur dah.. agaknya lebih tua dari babah… makan dengan isteri dia..

Pukul 12 kita gerak balik tapi sebelum tu singgah dulu pekena durian.. kawan babah pun ader sekali dengan wife dia..

Cian bebear kne tinggal sensorang kat umah.. okay bebear.. caye dah balek :)


Meluk bebear.. ^_^" 

posing dulu....

CaK!!!
Saya n bebear nak tido dulu.. selamat malamドキドキ... zzzzZZZZZ 


No comments:

Powered by Blogger.