SEGMEN l BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

/
17 Comments


Ishh.. siapakah gerangannyer yang hendak mengutuk blog senget ku ni…? Siapakah anda… comel ker anda, hensem ker anda (klu hensem isi borang disini)..ngehehe… klu comel??? tepuk tangan sendiri... hohoho... gurau ye...

korang nak kritik blog pius nihh.... hurmmm..hermmmm... betol ke ni nak kritik???? kalau yer, terpaksalah saya bersiap sedia melapangkan dada.... hukhuk... ^_^' 

Tak berapa aktiv blog walking sebelum ni, hanya jenggah beberapa blog sahaja... jadi ni first time nak blog walking habis-habisan.. teringin juga nak tau apa pandangan orang pada blog saya ni... saya akan bagi maklum balas juga... okayyyyyyyy... jom kritik!!

Klik sini kalau berani!!


17 comments:

:: Cik Nur :: said...

terima kaseh sudi kritik blog cik nur..:)

cuma satu je blog ni, boleh tak guna window-pop di ruangan komen..senang sikt nk komen tnpa meninggalkan entry.. :)

nanieybarnieylurviey said...

hehe.. emm banyak sgt la widget kiri kanan.. why not layout 2 je instead of 3

FairuzJaafar said...

@:: Cik Nur :: okay... dah betulkan.. :).. haah.. baru senang sikit... hehe... thanks ye..

FairuzJaafar said...

@nanieybarnieylurviey yeke..hehehe.. ada mcm tamak sikit nak masukkn semua yg comel2.. hehe.. mmg serabut.. ok.. kne re-check balik.. thanks ye..

apisv2 said...

dtg mengunjung dan kritik ;p
jgn lupa dtg blog apis sekali ;D
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Kyra Hizrina said...

sidebar awak kiri kanan cuba kurangkan widget yg tk berkenaan..akan effect pada loading blog jgk :)

mane shoutbox awak? nanti letak tau :)

http://kyralovelious.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

dreaming iylia.. said...

thanks kritik. my turn. i think kalau kurgkan widget oke kot. :)

FL blogh0use said...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

cik Lily said...

hai, selamat berkenalan..
jum singgah sini

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Fadzmie Mohamad said...

Overall design, menarik. Just kena kurangkan widget2 yg tak berapa penting kat sidebar (macam gambar2 or mood widget tu). Then, baru blog tak berat nak loading. ;)

FairuzJaafar said...

Thanks semua... hehe...

deno said...

blog simple tp menarik. yg penting loading tak lama.. deno folow sini okey :)

FairuzJaafar said...

@denothanks deno..
baru tukar layout.. hehe.. buang apa yg patut..

Mohd Ridwan said...

Background dah okey..tapi takde header kew,kalau ade besti blog awak lebih ohsemmm!BTW,suka blog awak....!

FairuzJaafar said...

@Mohd Ridwan

thanks ridwan yg steady.. baru siapkn header tapi simple jer.. hehe...

FazWaNa WaHiD said...

tq cbb dtg blog wana ^_^

twynzshophouse said...

SALES DI TWYNZHOPHOUSE http://twynzshophouse.blogspot.com/2012/02/24-hours-sale.html

Powered by Blogger.