YANG TAK BERSUNAT TU LA YANG KAU MINAT

/
0 Comments
Sepanjang hari ni cuaca sangat sejuk, berhujan petang henti sambung ke malam. walaupun kipas tak berpasang tapi diri masih berbalut selimut.. hurmm..layan pulak 'terminator salvation', memang ternganga la mulut den ni tengok segala penipuan yang mencemaskan tu.. hukhuk... T__T omputh ni kalau buat cerita, bukan main lagi..

korang pernah dengar tak ayat ni?

'yang tak bersunat tu la yang kau minat'

Haa... pernah dengar takk.. kan.. tengah dok feeling-feeling layan k-pop, cite korea..kan.. datang pulak suara entah dari mana... ciss ciss dan cissss... hehehe... minat je pon.. :) kipas susah mati betul lah... hukhuk... 'oppa.. sung ju oppa' kekeke... lawak pulak rasa cakap camtu..

korang ingat lagi tak cerite 'successful story of bright Girl', drama korea Jang nara berlakon..



femes kot cerita ni.. ingat tak.. kelakar dan besttttt... rasanya dah berapa kali cerita ni ditayangkan kat tv suatu ketika dulu atas permintaan ramai.. babah saya pun tergelak-gelak tengok cerita ni dulu, tu pun tengok tayangan yang kedua. kita dah layan dulu da.. ngehehe...

Sekarang ni ada cerita dari taiwan yang jalan ceritanya sama dengan cerita korea ni, title dia 'Sunny girl'.. baru tengok siang tadi. First tengok rasa tak besttt.. wuuuuu... taiwan ni suke tiru cerita orang.. ishh.. tak jadi lah dorang berlakon.. tak kena.. tapi yela kan.. first impression. Tapi tak suka la dorang berlakon, tak berkenan sebab dorang suker buat muka comel yang tak jadi tu..ishh.. ingat dengan muncungkan mulut tu bleh nampak comei ka.. ish la hang pa ni.. macam ngade-ngade jer tengok.. nade-nade betul..

poster dah cantik dah... cerita tak tau la lagi macam mana..

Siapa tiru siapa tah ^_^"

Oklah.. selamat malam semua.. nak tidooo... salam...

Soalan untuk korang..: Muoto Mu kedish ka.? kalau ye, kasi angguk itu kapla.. hait! arigato~ ngehehe... 


No comments:

Powered by Blogger.