2 jam Nebes dah tamat...

/
0 Comments

Fuhh fuhhhhh… jap yer.. tiup abuk ni hah.. dah tak nampak huruf dekat keyboard… ngeee~  hermm.. sebenarnya malas nak menaip hari ni tapi tangan ni gatal jugak nak menaip.. Pagi ni pergi interview, 2 jam kat situ. Lepas je jawab soalan, soalan dan soalan (simple test) .. akhirnya masuk jugak ke bilik interbiu… Besar company ni… glup~ layak ker aku….? Then, 3D test……  guna rhinoceros!!! Adoiiiiiila nye pun~ Rhino ceq dah lupa bangat.. cmno yer.. ceq jalan jela apa yang boleh di buat… Selebihnya Allah tentukan.. Kalau ada rezeki tu adalah la kan… at least aku dapat jugak pengalaman pergi interbiu yang memang betul2 interbiu tu. Siap kena lukis-lukis.. conteng-conteng.. entah apa yang aku conteng tu pun tak tau la.. hehe…  kat mana interbiu?? Korang rasa-rasa kat mana? Hurmmm… rasa macam tak layak jer… T__T”.






P/s: Tido laaa.... 


No comments:

Powered by Blogger.