Pameran bonsai dan orkid (Lake garden)

/
0 Comments
Jom ke pameran bonsai dan orkid bertempat di Taman Botani perdana (lake garden/taman tasik perdana).
23-27/3/2012

Siapa-siapa yang minat dengan orkid dan bonsai boleh la singgah sini..hehe.. pokok-pokok lain pon dia ader jual jugak. esok 24/3/2012 ader perasmian Agong. Datang sini ambik-ambik gambo best la.. kalau setakat jalan n tengok tu rasanya tak puas kot.. sebab pameran ni bukan macam pameran floral tu yang ader macam-macam benda cantik. pameran ni simple jer. sesuai bagi yang minat la.. 

Saya jaga booth kat sana..hehe... sementara carik kerja tetap kan, jenjalan la. dok rumah jer bukan duit masuk kn. lagipun bukan buat aper.. duduk-duduk je kat booth tu. bosan-bosan main congkak. hehehe.. kalau korang datang jangan la tegur saya.. nanti saya segan...huhuuuu....

oklah,.. ni la gambar-gambar yang sempat saya ambil tadi.. 








hehe... sorilah.. saya memang suka ambil gambar bunga-bunga.. 

Yang ni booth saya jaga, takdelah orkid hehe... company landscape

Table ni saya design masa time praktikal dulu.. kira idea saya la, cuma ader la sikit2 dorang ubah.



Bosan jaga booth jenjalan kejap ambil gambar.. bestnyer kalau dapat kamera DSLR..hurrmmm..bila la boleh beli ni... hohooo.... okaylah... salam semua..nak tido badan dah letih. esok mai sini lagi. selamat malam...



No comments:

Powered by Blogger.