Saya D.E.E.J.A.Y anda di sini

/
2 Comments

Gombak, 30 Feb 2012 - Malaysia hari ini digemparkan dengan fenomena fifi fairuz fuyyo yang kedengaran di corong-corong radio hampir setiap minggu. Anda kini berpeluang mendengar deejay terhot anda membaca berita, menyampaikan sari berita utama dan sekaligus menghiburkan anda dengan dendangan lagu-lagu berirama seribu.

Music Myspace CommentsWakakaka…  rasa macam nak guling-guling je dekat lantai rumah sambil buat kuak ikan duyung. Saya jadi deejay???? Hahaha.. orang lain tanya pun den jawab sepatah dua je, ni nak cakap berpatah-patah. Hiburkan mereka yang tengah melabur tu boleh la, saje kasik tak senang duduk… aiyooo… memang takde talent betul nak hiburkan hati orang.

Hehehe.. xdelah, bukan saya jadi deejay pun. Esok baru nak pergi interbiu jadi deejay tapi tak tau nak pergi ke tidak sebab saya bukannnya minat pun nak jadik deejay. Saja menggatal hari tu pergi klik apply. Tak pasal dia panggil interbiu.  Tapi rasa macam ada best-best je bunyikan… kot-kot la besok dia kasik mic, den nak berlakon lah sikit jadik ramah… hahaha.. walhal pergi interbiu sebelum ni diam membatu.. weeheheheeee….

Esok rasa macam nak pi la, den saje nak berlakon jadik ramah sikit. Buat-buat terel bercakap…hohoho… kot-kot la jadik pengalaman best interbiu. Sure-sure la orang tu pengsan nanti dengar den bercakap. Reject terus~ hehehe…

Sari berita utama oleh bernama.

Okaylah, sampai disini sahaja segmen radio kita malam ni. Harap berjumpa kembali di waktu dan hari yang sama. Selamat malaaaaaaammmm…




2 comments:

Uncle Jonni said...

huhuhu... gud luck eh?
yg penting... konfiden.... konfiden...
huhuhu...


seterusnya... kita ke berita sukan.... huhuhuhu...

FairuzJaafar said...

@Uncle Jonni konfiden.. konfiden... buat-buat terel... T___T" hehe...

Powered by Blogger.