words in wordsss..

/
0 Comments

Entah kenapa sejak aku balik dari pameran, aku rasa macam malas sangat.. tido malam tu boleh kata awal jugak lah. then esoknya, tengahari dan petang still jugak rasa mengantok and tido. kaki pulak macam kejang-kejang jer time nak tidur tu. Den tau la den ni bukan kaki suka bersenam.. jalan sikit dah kejang.. hmm.. rasa  macam lain lah diri ni.. 

Sebenarnya banyak yang nak aku catatkan dekat blog ni tapi asal bukak je laptop mesti mengantok. then tidur jela jawabnya. Den sebenarnya nak bercerita tapi tak tahu dengan sapa nak kongsikan ceritanya. Selalu saya bercerita dengan kawan saya tu..cik peah.. tapi dia takde sekarang ni.. bz kerja. Then next week kot baru kita orang dapat jumpe. tak sabar nak borak-borak dengan dia. 

Beberapa hari lepas saya cuba shoot gambar serangga tapi tak sharp dan tak berapa nak jadik. Klik dekat Sini Sunny day kalau korang nak tengok. Yang banyak dapat pun lebah jela.. lokasi paling dekat dengan rumah. Hmmm...betul ke gambar yang cantik hanya dari kamera yang canggih? korang belikan saya satu lah yer kamera DSLR.. besday nak dekat dah ni..hehe...

okay ye korang.. thanks..


No comments:

Powered by Blogger.