20 sikap aneh perempuan?

/
0 Comments

Apa yang anehnya? Tiada yang aneh bagi saya, semuanya ditahap biasa je.. tapi itulah yang ditulis dalam dara.com edisi mei..eceh.. promote sat..

Ape yang aneh? Antara keanehan yang diperkatakan ialah…jeng jeng jengg….

Hati seorang gadis akan cair seperti coklat andai lelaki yang disukainya dan dicintainya merenung tajam ke dalam matanya.
Aaa…cairnya… umpama coklat melimpah ruah ke ladang gandum..hehe.. apa yang anehnya? Tak aneh pun, kalau dah suka tu tak kira lah buat aper pun cair jugak.. jangan kata perempuan, lelaki pun sama.. kan kan kan..

Tahap keanehan: tiada langsung.

Sekuntum senyuman memberi seribu erti bagi seorang perempuan. Jadi, jangan senyum sembarangan.
OOyeahh.. ini memanglah betul. Sila jangan senyum sembarangan tetambah senyuman yang..yang… macam nak terkeluar mulut dari hujung telinga. Kenapa yer perempuan tak suka lelaki senyum sembarangan? Kalau anda kawan kepada si gadis, oklah.. mungkin tiada aper yang aneh jika anda tersenyum. Tapi jika anda bukan.. sila hentikan senyuman anda. Kenapa yer? Susah ni nak hurai.. ader seribu erti. Hehe..
-           
Tahap keanehan: ader kot sikit-sikit

Satu ucapan ‘hai’ sudah cukup untuk mengembirakan hati seorang gadis.
Ni lagi satu nampak macam tak aneh. ‘Hai’ je? tak cukup tu..ekekeke… kasi la coklat ker..bunga ker..kan.. hehe.. takdelah, gurau je. Kalau time bercinta tu, tak cakap hai pun takpe.. tengok dari jauh pun dah gembira dah..kan.. senyum kambing memanjang ye.. Nampak dari jauh dah malu-malu eh..  hati tengah berbunga la katakan..heheee…

Kalau dah orang sapa tu mestilah kita happy walau siapa pun orangnya kan. Lagi double triple happy bila yang menegur tu orang yang kita minat dalam diam. Uisshhh… mau rasa nak gugur jantung.. ish ishh… hukhuk…  lepas tu mula la angau sendiri.. ‘ haaa.. dia tegur aku la.. alalalala… bestnyer.. dia tegur..suka suka sukaa….’ Lepas tu sepanjang hari senyummmmmm je.. hish korang ni. Tutup muka taknak mengaku..

Tahap keanehan: biasa je~

Yang next-next keanehan tu korang bacalah dara.com.. penat la pulak nak taip semua keanehan yang tak aneh tu. Hehe… 


No comments:

Powered by Blogger.