Segmen bw follow by iza zaty

/
31 Comments
Disebabkan harini terasa binggung dengan kejadian pecah rumah semalam + sedey pulak tu.. jadi harini aku saja join segmen bw & follow dari iza zaty bagi membuzykan diri yang tak tahu nak buat ape dekat opis harini = bos takde=tak tau nak buat kerja aper=malas nak design mendesign harini. jadi aku join blog adik comel ini. jom join sama.. senang je..


SYARAT-SYARAT YANG WAJIB :

1. FOLLOW blog Zaty

2. LIKE fanpage zaty 



3. Buat satu entry yang bertajuk "Segmen - BW & FOLLOW by iza zaty"

4. Letak BANNER BESAR dan linkkan terus ke entry ini

5. tag 2 atau lebih dan pastikan orang yang anda tag itu tau

6. Publish entry itu

7. Letak LINK ENTRY DI KOMEN 

  8. Letak BANNER KECIK itu di sidebar

nampak ken banner yg besar kat atas tu? 
ade tulis "ADA HADIAH UNTUK PESERTA YANG SPONTAN GILEE"
camane nk jadi spontan? bace di bawah ini :-

1. terjah semua blog peserta  *sbb nama segmen di BW & FOLLOW*

2. dah terjah tu follow la!

3. komen di entry peserta dan letakkan link entry korang

4. borak-borak lah sikit di chatroom peserta tu  *kalau takdek, tak payah chat*


hadiah nye ...... RAHSIA ! yang pasti, ianya ISTIMEWA :)


Mudah je syarat2 nye . 
Kalau korang nak RAMAI FOLLOWER boleh la join segmen ini .
kalau korang ade RAMAI FOLLOWER , nnti msti ramai jugak yg akn komen entry korang .


lagi satu, korang kenelah sentiasa pergi ke SENARAI PESERTA
sbb nnti senarai peserta akn bertambah dan bertambah
 *

tarikh mula - 28.5.2012 
tarikh tutup - akn diberitahu kemudian

p/s: someone happykan diri ini... plzz.. lappy dah takde..sob sob sob...



31 comments:

Iza Zaty said...

tq join :) sian akk . semoga akk tak jdi pape lgi lepas ni. hehe..
senarai peserta di sini --> http://iza-zaty.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-segmen-bw-follow-by-iza.html

akk boleh mula BW , FOLLOW & CHAT di semua blog peserta.

Shah Eira said...

dh follow komen n chat .. dtg dari segmen di atas :D
http://shirawhatever.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

SHaP said...

Salam...

dh follow n komen n chat .. dtg dari segmen yang sama
http://namakushap.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

heheh,,, cuba nasib,,,hehe

Eira Shamiera said...

salam..sya dtg dari segmen yang sma..done follow awak..kalau sudi,,jemput dtg ke blog sta jgk ek..:)
http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

MiSz AzUmI said...

hi tuan rumah!!
hehe..umi pon join segmen nie jugak..umi dah bw & follow awk..jom terjah entry umi pulak..follow skali tao (n_n)~

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

FairuzJaafar said...

thanks semua singgah.. hehe..

cнιզ иιƉα [T.O.P] said...

holla! bw dri segmen yg sama... + follow skali #30...follow blik ea..tq! :D

http://lolipop-x-chocolics.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

Aina Mansor said...

terjah sini dari segmen yg sama + done follow youuuu (:

http://thelifeof-ainamansor.blogspot.com/

Dini ✿ said...

dari segmen yg same . done follow you :)

http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

sazrinhazid said...

Heyy Tan sri punya blog!Blog comel dan kemas! Datang meminang ni..Eh eh !Datang dari segmen yang sama saya ni :)) Follow jugakk ye !

http://miszztchocolate.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

dah follow sini dri segmen yg sme
http://ainiesempoy.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

FairuzJaafar said...

mekaseh singgah.. done follow semua.. :)klu ada tertinggal bagi tau ye...

Aifa Annyss Farhana said...

tumpang makan nasi sambil bw here n done follow. mind to follow back? oh ya , from same segmen.

http://beautifulviu.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

Jija said...

dr segmen yg sme

http://berryviolet-miszaza.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

done follow

♥ Anis said...

dah follow & chat, dari segmen yg sama :D
Lawat blog Anis juga ye kak :)
http://aduduvsalienpink.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

eyda said...

done following =)

http://pinkmoustachedior.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

::azmina nordin:: said...

datang sini dari segmen yang sama sambil follow http://azminanordin.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

eyda lha ♥ said...

singgah dari segemn yg same
suda follow :)

jum singgah belog eyda ;p
http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

Meera Ishak said...

http://meeraishak.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html
segmen yg same :D

fajrina said...

selamat pg , nice blog :) dtg dr segmen yg sme :) done following you. http://dinnalifestory.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

FairuzJaafar said...

@fajrina pagi.. thanks singgah sini.. :)

FairuzJaafar said...

thanks semua ziarah..da follow semua juga...datang-datang lah lagiiiii...

Yasmin Suhana said...

Singgah dan follow blog ni dari segmen yang sama. Jom terjah blog saya pulak :)

http://yasminsuhana.blogspot.com/2012/06/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

Salma Salsabilla said...

BW dan Follow dari Segmen yang sama :)

http://salma-salsabilla.blogspot.com/2012/06/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

Terjah blog saye juga taw .. XD

FairuzJaafar said...

Thanks yasmin n salma.. nanti akak singgah blog korang ye.. :) follow da..

Che Rosliza Che mat said...

dah follow sini..dtg dri segmen yg same..
http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

Anzulna said...

done visiting n follow you :)
you're welcome to my blog yea!
http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

unknown said...

Halo makcik comel . alolo .
chanteknye belog dye . >_< nah muke jeles :)
kite dlm segmen yg same .
http://mimi-aida.blogspot.com/2012/06/bestie-yg-di-tag-1-izzaty-2-ila-tasha.html

unknown said...

Hai :)
ehem-ehem dengan ini diumumkan yang saye tertiru segmen awak dan saye ade jugak segmen ni :)
salam kenal kay :)
http://mimi-aida.blogspot.com/2012/06/bestie-yg-di-tag-1-izzaty-2-ila-tasha.html

Malyhah Eyna said...

Dari segman yg sama done follow
jom singgah & follow blog saya pulak

http://malyhah.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

jijah said...

salam..jc terjah dari segmen yg sama..folow skali..follow blog jc skali taw...salam knalan..
http://jijahcomey.blogspot.com/2012/06/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

Powered by Blogger.