Blogger + makan-makan + berkenal-kenalan

/
0 Comments
Bosannya hujung minggu.. Selain duduk rumah, pergi shopping tapi tak shopping pun sebenarnya, sapu halaman.... main dengan kucing... then, selebihnya tengok tv memanjang... bosan dah..

terpikir jugak nak jumpa blogger-blogger, then makan-makan sambil tu boleh kenal-kenal... lagi best kalau piknik sambil tu main lelayang dekat taman kepong.. alaaa... bestnya... pergi air terjun ker.. waaa.. bukan main lagi...

xde ker blogger yang nak 'meet and make friend' ni? kalau ader tu tag-tag la sekali.. dan yang pastii.... tempat tu kena ader public transportation la..sebab..ehemm.. denn ni bulom ader yang sendiri punya... kalau gi travelling pun best jugak na...

p/s: da lama tak main sukaneka, explorace, berkemah... alaa... rindunya aktiviti macam tu...




No comments:

Powered by Blogger.