Girl outing

/
0 Comments

Haa.. sekejap je dah tiba ahad.. sekejap sangat..

Semalam girls outing kita orang pergi shopping dekat  kenanga wholesale.. girls outing? Yup! Sebab semua adalah girls haha..termasuklah mak den.. 
Bag aku tapi akak aku yang pakai..
aku pakai bag buatan sendiri :)
 Disebabkan aku takde bag sandang yang sesuai dan muat dengan diary/planner aku tuh, aku decide nak carik bag la semalam..  bag santa barbara aku tuh akak aku dah kebas,.. aku pakai bag sandang kecik yang aku buat sendiri tu.... hehe.. tapi biasalah.. bila barang kita, kita macam tak minat nak pakai, bila barang orang lain kita mesti minat nak pakai.. sama jugak macam aku yang selalu kebas baju-baju akak aku tu..haha.. so, aku tak kesah pun dia nak pakai bag aku ke. baju ker.. biasalah adik beradik..

la ni pakai bag laptop pergi kerja sebab muat nak masuk planner aku tuh.. tapi bila pikir balik bahaya la pulak.. kang orang ingat aku bawak laptop pulak...

macam uniform ke baju aku pakai ni?
Banyak juga yang aku beli semalam.. dan yang best dapat beli items dengan harga borong. Sebenarnya keluar semalam nak carik baju untuk kenduri kawen akan datang sebab decide nak pakai sama 5 beradik perempuan. Banyak sangat pilihan sampai pening jadiknya.. hehe...

Aloya yang aktiv sangat....
penat berjalan sampai rasa macam nak tercabut peha aku ni... terpikir jugak aku dengan kaki shopping.. tak letih ker? balik memang pulun tidur la.. penat..!

tapi sebenarnya tak tidur pun sebab nak pulun siapkan felt gift untuk students kakak.. tapi akhirnya tak sempat juga nak siapkan harini.. so, dia balik ke school dia dengan tangan kosong la.. 


Serius tak sempat nak siapkan.. sebab aku cuma ader masa 2-3 jam je tiap-tiap malam nak siapkan gift ni.. balik kerja pun dah penat.... maybe next week sempat la kot disiapkan. :)

tamat aktiviti sabtu!


No comments:

Powered by Blogger.