A place to go l KL Bird Park

/
0 Comments

Akhirnya dapat jugak aku meyelit tulis entry harini.. semangat nak tulis entry baru sejak semalam lagi tapi buzy kena siapkan presentation untuk rabu ni. Besok la kan.. ada lagi tu kerja yang perlu diperbetulkan tapi tak kira nak hupdate jugak blog.

23 june 2012 - Sabtu ni terasa sangat panjang. Yup! Sebab ada aktiviti yang dibuat. :) hee… walaupun letih berjalan tapi rasa sangat puas. Dah lama rasanya tak begini.. ayat sekolah..  sebenarnya aku tak rancang nak pergi taman burung minggu ni  tapi bila tengok tarikh tiket dah hampir expired aku pun menggelabah la kejap… rugi duit aku kalau tak pergi. Awal perancangan nak pergi dengan cik kiah tapi jauh pulak dia nak datang sini, so decide ajak orang yang terdekat jela.

Pagi tu aku bertolak awal dari rumah sebab tak mau sampai lambat dekat sana.. tapi hampeh.. kawan aku tu pulak yg lambat.. memang takde initiative  langsung nak datang awal. Huh. Niat dalam hati kalau dia tak datang jugak, kol 11am aku pergi sendiri jer.. naseb kol 10.30 dia sampai..  haii.. nape lah takde usaha nak merancang perjalanan, tengok la google map ke kat mana tempat-tempat yang tak tahu tu..  That’s why la…haishhh..ni yang terasa nak membebel ni..

Lupakan bebelan..korang pun tak suka kan.. sekarang menuju ke kl bird park…yeahhh… dah..xmuh cerita panjang dah..
Bnyak sangat burung, tak tau nama apa :)
minum susu..



Itik n ayam yang comei..
Excited nak tengok telur ayam menetas.. 
Suka air terjun buatan ni...
tepek satu muka aku :)
air terjun lagi
huh?
tengok bird show yang comel dan best ..
tembak sini pulak!
yang ni jugak!
Jalan sebelah kita..

besar betull
kenang-kenangan

Untuk miya n zara dari auntie pius
Fuhh..penat berjalan, luas rupanya taman burung ni..

p/s: thanks teman pergi sini :) wlpun tak berapa nak mesra alam..


No comments:

Powered by Blogger.