Seriuskah aku?

/
2 Comments
Salam..

‘Pandang macam nak makan orang!’

Serius.. aku rasa sejak akhir-akhir ni aku selalu Nampak serius, think tak kira dari segi ekspresi muka, cara percakapan mahupun penulisan. Selalunya memang muka aku ni Nampak serius je  tapi kalau dekat rumah, ngan kawan-kawan atau tulis blog tentunya aku ceria la.. tapi…

Bila aku review penulisan entry aku akhir-akhir ni atau dengan perkataan yang tepat lagi, sejak akhir degree ni..aku rasa macam penulisan aku dah tak Nampak happy berbanding entry-entry yang lepas. Lebih banyak serius/moody berbanding happy.

Seronok pulak baca entry yang lepas, semuanya rasa macam happy jer. Bila baca tu rasa macam tersenggih-senggih sorang diri. Orang sebelah jeling-jeling..apo kono la dia ni.. golak sorang-sorang… 

‘ko ni banyak pikir kot’

‘ader masalah ker?

‘senyum la sikit’

Rasanya perlu ambil suntikan 'ceria + happy'... ada tak? coldsweats01 hehe..

Oh! tak sabar balik rumah minggu ni. (balik lagi~ lari bajet) Aktiviti cuti ni??? ape yer?

camera mungkinkah berpanas di tepi rumah mengambil gambar?
train ataupun jalan-jalan teman orang lain shopping...
tket taman burung tak guna lagi... maybe..
Jalan-jalan main lelayang??? oh.. tidak~






2 comments:

Uncle Jonni said...

pegi memancing.... best !! kehkehkeh

FairuzJaafar said...

@Uncle Jonni itulah yg paling teringin nak buat... tapiii... takde sape nk bawakkan....huaahhh...

nk pergi mncing...

Powered by Blogger.