1st day @ Archidex (ECO-B hall)

/
0 Comments
Assalammualaikum semua :)

Hee.. lamanya rasa tak update blog :) walhal baru beberapa hari lepas update. Harini membuzykan diri join design contest dekat internet. Saja, bosan mengadap pc tapi takde buat aper. Dari terconggok depan pc and layan mengantok, lebih baik join contest. Tak menang pun takpe, at least kita sentiasa belajar benda baru. Explore sana sini. Kalau menang Alhamdulillah la. :) best jugak join contest-contest ni, dari tak tau terus belajar sampai tau. ok kan.. tambah skill.


Semalam 1st day Archidex, tak ramai sangat orang sebab bukan untuk public. public jumaat n sabtu. So, ambik peluang untuk jenjalan tengok booth orang lain. tapi tak semua hall pergi... mungkin besok kot baru nak jelajah semua..hehehe..


company punyer booth..moh datang :)
salah satu booth yang terkenan di hati :)

Suke booth ni. kreatif!

cute :)

comel, coffee table guna kotak..

wall dia, nice
Tamat 1st day Archidex, close booth and jenjalan cari makan. isi perut yang berkeroncong. kali ni kita bertiga jer..me, opismate n bos. 

kedai makan yang ader : suri kafe
 kita orang makan di suri kafe, makanan arab rasanya.. tapi time ni yang ader cuma kebab. tapi best!garlic sos dia sedap! daging kambing best and yogurt dia..hurrmm..masam leh.. tak boleh terime.

kedai yang comel


kita orang pun tak luper nak posing di sini. :)

 Nota kaki kambing: adoi.. pening kepala makan daging kambing..

eh lupa nak inform korang, kita dekat ECO-B hall tau :)


No comments:

Powered by Blogger.