LEtih

/
0 Comments


Salam semua (muka takde semangat!)

Huaaaaahhh haa.. menguap pulop! Mengantoknya harini rasa tak muh bangun dari tidur. Rasa tak cukup rehat. Minggu lepas sangat full dari isnin sampai ke ahad. Huaaahhh haa.. menguap pulop lagi. HAri sabtu last exhibition memang ramai orang yang datang. Berhari-hari pergi situ duduk dalam aircon yang sangat kuat, badan rasa letih.. selesema dan bibir jadi sangat kering. 

Walaupun penat TApi sangat best sebab banyak idea menarik dekat situ plus dapat borong goodies bag, heheee.. biasalah.. buat stok. Borong-borong… 

Nak tempek jugak..
Sempat kita orang singgah makan malam after exhibition.. orang dah belanja, kita makan la. kan kan.. time ni  dengan opismate jer.. bos takde... sooooo..kita enjoy! ngehehe..xdelah.. so, kita makan something yang kena dengan citarasa kita la kan...carik nasik la.. takkan spaghetti pulop.



Parkinson di situ..
Ahad memang sangat full. Gear 1, reverse, gear 1, reverse…  parking, naik bukit, parkinggg…naik bukitt… pastu tiga penjuru. Sakit kaki main dengan gear!  Tapi best la kan..heheheheheeee… huhuuuuu…

Dan akibatnya, harini menjadi sangat letih, mengantok, malas, takde semangat.. memacam la.. xde mood.. nak marah… syak wasangka (tibe-tibe).. rasa nak baling handphone (tah pape, bajet orang kaya).. takdelah semua tu, Cuma badan letih dan mengantok jer.

okaylah..nak start buat keje.. salam..


No comments:

Powered by Blogger.