Si muka tak bersalah and blurrr

/
0 Comments
Jumaat, hari eksited tunggunya cuti tiba.. yeaaayy..esok coti nak jalan-jalan bawak kreta and vroomm balik rumah.. kununnya la walhal kreta boleh bawak time ader cikgu kat sebelah jer. limit dalam litar and sekerat jalanraya.. ader hati nak vroomm balik umah...booo.. *kat diri sendiri*

HAri ni tersangat la malas, kemalasan, kelembikkan, ke segalanyaa sebab dok teringat rumah..badan di opis hati dekat umah dah... paling tak menahan dok opis takda watpa sebab ceq punya kerja dah submit, so kena tunggu next review baru leh sambung balik... kononnya takde kerja nak buat, den pun menepek jela depan pc, tengok kertas kosong, tengok fb yang bersawang dan baca blog orang.. waaa... macam bahagia betol..

Walaupun berpuasa, meeting still lagi berjalan seperti biasa.. cewaahhh..tak risau punnn.. sebab takde aper nak tunjuk dekat bos. lenggang lengguk masuk bilik bos, bwak buku and pen sebatang. duduk pula di kerusi paling empuk, mengadap pulak bos..

HAmbik kau takde kerja sangat nak tunjuk time meeting..ale-ale bos discuss pasal next exhibition..mampus aku buat research ala kadar je ritu..lupa! cis cisss dan cissss kekk.. camne boleh lupa nak bt research untuk next exhibition.. dah tu bos suruh kasi pendapat la aper la, idea la, shape la, warna la.. haaa..*dush dushh.. bertubi aku kena tumbuk..wakakaka... takdelah.. den pun wat muke seposen jela~ muka tak bersalah sebab tak buat research pasal concept tu.. bos tanya den pun hantam sajalah dan selebihnya diam.. obvious sangat kot tak wat researchhh..wakakaka *gelak dlam muka sedih* dah tu kena serang..

'fairuz..you diam jer' (kira lebih kurang la ayat dia)
'yela saya mana tau pasal pokok' hahaha..bajet sungguh. tapi betol! aku memang tak terer la bab-bab plant-plant, pokok memokok ni, den bukan landscaper tegar.

kena pulak time tu bincang pasal pokok...huahahaha..senang la nak jawab.. sadis sungguh..  naseb time tanya tu cakap pasal pokok kalau cakap pasal design, den nak jawab perrr.. research pun takda.. cakap yang mana ingat jelaa.. nyampah... buat muka sanggap dalam tu.. muka blurr.. goyang-goyang pen bawah meja tunggu bila nak habis meeting.. hehe..

opismate dekat sebelah siap bawak keluar paper dia tulis-tulis pasal research tu..  haa.. nampak benor aku tak tau paper.. kan.. kikiiii *geletek pinggang sndiri paksa gelak*

Haaa..rindu dekat my frenz, selalu ingatkan macam-macam time lupa itu ini. la ni takde saper nak ingatkan.. wake up! back to reality! hohohohoo.. berdikari.. alertt~

eh, byelah..nak balik awal grini...


No comments:

Powered by Blogger.