Yup! ni blog fairuz :)

/
0 Comments
Ehh.. ader pulak search keyword 'fairuz jaafar blog'.. owhh..korang stalker blog fairuz yer.. jeng jeng jenggg.. tengok kiri tengok kanan... tengok atas kot-kot bos mengintai dekat cctv.. oppss.. sori bos.. tension baca plan, tulis blog jap.. piss V..

hari ni belajar baca plan.. okay... banyak kerja kena buat.. macam mana nak jadi arkitek ni, plan pun tak reti nak baca.. huahahah.. cita-cita masa skolah dulu..hebat tak!  susah jugak yer nak paham arkitek punya drawing, kena view atas, elevation..site depan, belakang... uishh.. tak paham camna nak buat landskap.. now baru tau, banyak benda yang silap gara-gara tak paham plan dengan betul. huhu... tambah-tambah bangunan yang banyak tingkat tu..lagilah penin..  takpe fairuz, belajar slow-slow..

Entahlah, kadang-kadang tu rasa macam malas nak buat design.. buat modelling lagi best! jadi model pun best jugak... opss.. fendek..xboleh..

Dalam seminggu ni hati sangat tak tenang.. kenapa? entahlah.. asyik mimpi orang yang sama jerk.. siap bawak awek pulak tu. giler.. takde tempat lain nak lending, mimpi den jugak hang nak mai na. mimpi itu mainan tidur..kan kan kannn... then tak tenang sebab asal naik lift jer ader orang tanya itu ini.. rasa macam pelik di situ.. hermm.. hurmm.. sangat tak tenang.

Takde idea nak tulis aper, so mengadu dekat korang jela.. penuhkan report kad.

okay.. salam.

p/s: zasss..


No comments:

Powered by Blogger.