Kelab Golf Sultan Abdul Aziz Shah

/
0 Comments
Selamat malam :)

Lupa nak update aktiviti hari jumaat haritu.. hehe.. lupa sesangat! Harini baru ingat nak upload.

Lebih kurang sebulan jugaklah kita orang tak jenjalan every friday untuk review kerja and melapangkan minda yang sentiasa sempit nih. Sebabnya bulan puasa.. Relak-relak sikit :) Sebab nak keluar pun buat aper, bukan boleh pergi makan. So, Bulan Ramadhan haritu semua kerja review and discuss dekat office jer.

So, jumaat itu hari kita orang ke Kelab Golf Sultan Abdul Aziz Shah. Herm.. tak pernah masuk pun sebelum ni, just lalu jer. Ni lah first time. Tempat dia luas rupanya, siap ada perpustakaan lagi... waaa... hehehe... tak pernah tau pun.. Ingat nak masuk sini kena jadi ahli dulu ke.. kena ader kad ker..kan..

Tempat dia biasa-biasa jer.. tapi bolehlah.. nyaman and berangin.. kipas pasang kuat sangat.. Bagi pius best jer mengadap lautan hijau depan mata.. tenang.. Menu lunch untuk haritu ialah nasi goreng daging.. okay, kenapa saya punya je menggunung nasi nyer? orang lain semua ciput-ciput comel jer. "Habislah macam ni, parah aku nak habiskan" Disebabkan my bos tak suka orang membazir walaupun timun and salad yang sebagai hiasan tu, so... "huahhhh.. terpaksa pius habiskan"


Sangat-sangat pulun nak habiskan nasi tu, adeh... rasa macam makan nasi 2 orang punya. Nasib ader opismate yang paham perangai pius yang makan sikit satu-satu masa but berulang-ulang tu... Seriuss.. cepat kenyang bila makan, so tak dapat nak sumbat semua sekali gus dalam satu masa. Tapi selalu lah rasa lapar.. hehehe.. so, dia pun makan lah perlahan-lahan.. obvious sangat kot dia makan perlahan sebab nasik dia ciput sangat.. lambat giler dia habis... kesian kat pius punya pasal. kang kalau dia habis dulu, pius pulak tinggal sorang2. Nasib jugak nasik tu pedas..kalau tak memang dah muntah nak habiskan.

Ni cerita pasal kelab golf ke cerita jalan-jalan carik makan nih?? hehe.. ni cerita pius lahh.. :)

So, after makan and meeting kita orang jenjalan la.. harus! tak jalan nanti bos tnya.. dah tak tau nak jawab aper. So, tujuan utamanya ialah... tengok landscape la..and meroyan ambil gambar.. hehehe..

Lobby dia

LAutan kehijauan
mcm uniform keje ker?
Hari tu pakai baju carca merba pulak.. Asal nak pakai baju biru ni mesti teringat my mum.. " pakai baju uniform keje ker?" hermmm..macam uniform ker? so, nak elak nampak macam uniform.. pius pakai la tudung kontra sikit. kononyer la..

Landscape dia biasa jela, tapi still lagi menarik pada mata pius.  hehe.. saya kan budak baru belajar.

LAgi sekali.. sape meluat tngok angkat kaki...
Tak jenjalan sangat pon sebab takde aper.. lain la kalau kite reti main golf kan..hehehe.. hoki boleh lah tu pun dah pancit. ngee.. takde ape pun entry ni.. saja-saja..

okay.. selamat malam.

Sekian melaporkan. Assalamualaikum.



No comments:

Powered by Blogger.