SEGMEN MIZZ WENN : JOM TAMBAH FOLLOWERS DIBULAN SEPTEMBER !

/
18 Comments
Jom bersegmen :)

Selamat pagi tcハート.. taik cicak Cuaca hari sangat sejukkk..ngeee.. since semalam tekak dah mula rasa perit, then bangun pagi hidung dah tersumbat, apa nak buat.. wap muka guna air panas jela.. HAri ni rasanya mampu kot nak catat rekod baru ' tisu paling banyak diguna hari ini'. berapa kotak agaknya... sob sob.. "saya selesema cikgu"..

Saje harini nak menghappy kan diri yang ermm.. tersilap tarikh submit keje.. haaa.. lemahnyer. Jom lah bersegmen, sangat lama tak mengaktivkan diri.. salam perkenalan.. :)

Sharing today :)
AngelpakaiGucci: Gangjahanam style


18 comments:

nabila biela said...

done fllow awk:)

Michelle Hopell said...

singgah sini balas kunjungan .. :)
follow sini~~

Dalila Abdul Razak said...

jom follow, saya dr segmen yg sama

http://daliladanblog.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

Dalila Abdul Razak said...

jom follow, saya dr segmen yg sama

http://daliladanblog.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

Dalila Abdul Razak said...

jom follow, saya dr segmen yg sama

http://daliladanblog.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

~PILOT LOVER~ said...

done follow.. dari segmen yg sama... jemput ke blog naz ^_^

http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

iyou said...

salam taaruf ^^

AINI CHE DIN said...

datang membuat kunjungan balas dari segmen yg sama...done follow awk..salam kenal..

iezayusof said...

ieza dari segmen sama :D jmput folo ieza jugak ye? :)


http://sayamintakmaaf.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

amal said...

Thankyouuu done follow awak , comel blog!

FairuzJaafar said...

Thank semua.. nanti pius singgah korang semua ye.. kalau tertinggal bagitau tau. :)

Pelangi Senja said...

hai.. saya dari segmen yang sama..:)
jemput follow saya juga ye..:)
http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

FairuzJaafar said...

@Pelangi Senja thanks.. kite nk singgah blog awak nih..

Faizul Osman said...

dtg dr segmen yg sama... utk memenuhi syarat sy follow blog ni...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wen-jom-tambah-follower-di.html

Amalia said...

jalan sini^^

http://leyacasandra.blogspot.com/2012/09/bloglist-september-by-amalia-hayati.html

nur azura said...

membalas kunjungan :D done follow

Hanif Idrus said...

Salam kenal dan follow
Jemputan rasmi, join segmen saya ini sekali...
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
Maaf mencelah disini...
Jom cari rakan2 follower dan blog anda direview
Penyertaan sehingga kini 83 blogger !!!

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Dari segmen yang sama!=) Dah follow kamu, nanti follow balik ya.;) Jom baca entri terbaru saya... http://www.aimisyahirah.com/2012/09/celebrate-birthday-with-incik-tunang.html

Powered by Blogger.