Setia Eco Park Club house

/
2 Comments
Hari Jumaat, review and jenjalan day..

Yeahhhh.. leganya dah sampai rumah. Dalam bas tadi memang sangat mengantok tapi sampai je dekat rumah dah jadi macam-macam kerja.. Harini pius tak buzy sangat dekat opis sebab dah submit design hari khamisnya.. so, jumaat takde ape nak tunjuk melainkan kena buat quotation. Tapi di sebabkan harini bos nak cepat gi meeting..so tak sempat la nak tunjuk kat bos time meeting.

11 am..

"Tak sempat la bos nak keluar sekarang, saya quotation pun tak siap lagi"

"Quotation takpe, saya tak pakai harini, kejap lagi ader meeting penting, so kena keluar awal"

Haaa... ape lagi.. senang lenang goyang kaki jela pergi meeting. oyeahhh... tapi rushing giler, sebab bos nak cepat.. mcam-mcm hal..time nak cepat la jadi hal..kan..

"Takpe.. orang kata time nak cepat la, itu traffic light ada merah"

Huhu..dan akhirnya... rushing2 sangat, rupanya bos salah tengok jam..hohohoho.. so, kita orang makan-makan dlu before tnggu bos g meeting.

Minggu ni ke Setia eco park.. sejak akhir-akhir ni bos suka bawak kita org pergi club house pulak.. dah habis shopping komplek katanya... ikut jela.. nak tengok landskap kan..

so,, jalan time.. landscape kat sini memang cantik :)

comel tak atap dia??? hehehe...
Structure bangunan dia bestttttt


eee... bestnyer hijau2...
Therapeutic garden..
chess garden
wind chime
kling kling kling...fuhhh...
best2

idea lame kite..
Cantik kan taman dekat eco park nih, cuma air dia jela keruh. tapi landskap dia memang cantik la.. sejuk mata memandang..kan kan kan... pius pun posing-posing la sikit..hehehe..

okay..pesanan penaja.. dengan marahnyer!

poyo tak minah nihhhhh...


2 comments:

Hanif Idrus said...

Hehehe sempat posing2.....boss terbaik

FairuzJaafar said...

@Hanif Idrus hehehe... keluar dgn muda mudii.. gitu lee.. hehehe...

Powered by Blogger.