Bulan dan minggu yang buzy

/
1 Comments
Salam semua :) 

Lamanyer rasa tak mengupdate entry baru. *sigh* sori, memang banyak benda tertangguh bulan lepas dan sekarang dah masuk bulan baru pun still keje masih tak sudah. Ada saja yang tak kena. Kadang-kadang sampai lewat malam baru balik rumah sebab nak siapkan ikut dateline. bila dah siap.. esok lusa still lagi ader je benda tak kena.. then kena la betulkan. 

Bulan lepas tak dapat update sebab my sister kawen, so takde masa nak mengadap laptop. minggu seterusnya buzy sebab keje tak sudah2 bertimbun nak kena buat sebab dah apply cuti 2 hari sempena wedding. Haaa... hampir-hampir nyawa ikan..huhu.. Minggu lepas pulak cuti lagi 2 hari pergi Singapore follow ilam trip. Nanti ade masa pius update trip pergi singapore tu ye.. okay.. :)


Powered by Blogger.