Meeting

/
0 Comments
Assalamualaikum.. selamat pagi, selamat malam, selamat tengah hari (over the sea time)..

Korang cuba bagitau pius, cmne nak berhenti kerja dekat company best camni walaupun gaji kecik jer? cmner? every week selalu ada outing. Dah outing ada time untuk shopping pulak. Bos pulak sporting. Adehh.. entah kat tempat lain sama ke tidak macam ni???.... sayang nyer nak tinggalkan company ni..

Okay la.. kita tak tau rezeki kita kemudian hari di mana kan.. bersyukur..

Minggu lepas pius ke genting untuk meeting. Jauh tu semata-mata nak pergi meeting. hehehe.. takde lah, memang kebiasaan bos nak bawak kita orang keluar dari opis sekali seminggu. Tak kira la mana-mana, kalau masa panjang pergi jauh sikit tapi kalau tak pergi dekat-dekat je.

Mula-mula bos tanya nak pergi genting atau clubhouse dan memandangkan 2 lagi staff tak pernah pergi genting, so pius setuju jugak la nak g genting. Apa salahnya..kan kan... 

perlu ke buat gaya macam tuh?
HAritu makan di restoran kampung at Resort hotel. Sebenarnya kita orang pusing jugak tempat lain carik kedai yang boleh order ala carte tapi sayang.... semua kedai dekat situ telah berkompromi.. lunch time semua kedai hanya ada buffet.  Seorang RM43++ .. hermm memang rugilah kalau bawak pius! makan seciput.


nasi carrot
Banyak juga pilihan dekat sini .. ada western, Chinese, Indian, malay... memacam la.. tapi had makan sampai pukul 2.30 sahaja. pandai eaaa.... so, after kenyang perut senang hati.. bos lepaskan kita orang untuk pergi jalan-jalan.. 

ada persembahan rupanya...


Haritu hujan.... so kita orang  ronda dekat dalam ni jela. 

Hujann... kabus tebal... sejuk... masuk dalam balik.

dengan opismate..
i'm a shy super woman... hihii.. tak ready lagi nihh.. 
Jalan-jalan terjumpa pulak pokok yang cantik nih...




ewahhhh.. nak pose cam comel-comel sikit..tapi tak jadii..ngeeeee...
solero shot ni kak.. saya naik banyak kali..best wooo...
hahaha..giler naik banyak kali.. naik sekali dah gigil~~

ooo..kalau lagi tinggi  lg best ea...
tu tuu..kat sana tuu... saya yang design
minggu lepas sebenarnya pius mana ader keje nak tunjuk dekat bos.. so jenjalan goyang kaki ler...
dah la.. takde apa sebenarnya dekat sini.. datang makan and bincang jer..

Before balik singgah hilangkan lelah dekat coffee bean..  coffee bean? Mahal! Tau la genting.. kalau bukan sebab bos suka lepak sini, takde nyer nak pergi.


minum betul ni...
kura-kura dalam perahu.
bye la gentingg... saya suka naik kabel car jer...
balik dalam keadaan paling bosan~~ takde orang dekat rumah.
okay la..korang pon mesti bosan baca entry nih.. pius lagi bosan..hehehehehehe.... k bye!

jenjalan 19 October 2012


No comments:

Powered by Blogger.