Singapore Green and blue tour (3)

/
2 Comments
Assalammualaikum... selamat pagi :)

Bestnyer dah hari jumaat kan.. yahoooo... esok cuti..balik kampungg...oooo balik kampungg... ceh! macam jauh sangat rumah. xpe-xpe.. semangat itu penting. Entry kali ni nak kasi perabis cerita trip. boleh kan.. ngehehehe...

Entry lepas tamat dekat Supertrees kan.. okay.. Sebenarnya malam tu tak berapa puas hati jugak lah.. sebab  show supertrees tu tak menarik.. nasib tak baik kan. Terus perut pun lapar.. kan.. tibe-tibe. Tadi macam tak lapar, after kuciwa..haa... habis semua ku bedal. 

After makan tu memang rushing kejar masa sebab nak pergi marina bay sand skypark. Tapi malang takde rezeki haritu.. hujan dengan jayanya turun secara lebat. uwekkk...uwekkk.. huhuu.. takpelah..takde rezeki~

Serius hujan lebat! macam taufan pun ader.. masa tu ondway nak balik hotel. Sejuk betul dalam bas. 

Malam tu singgah Mustafa complex beli barang sikit-sikit. Mahal kan duit Singapore.. nak shopping ape jer. Then, balik hotel,  mandi dalam keadaan yang mengigil-gigil, rehat-rehat, buat ape yang patut and tidur. Owhh.. lupe, pius sebilik dengan seorang staff MBSA. kalau tak silap kak nisa namanya tapi sebab dia balik lewat shopping agaknya , so pius tidur sebilik dengan opismate la.. lagipun bilik dorang memang cukup untuk 3 orang. Tunggu kak nisa nanti pius duduk sensorang pulak.. takutttt... huhuu... 

Tapi tetap jugak tak boleh tidur.. 

2nd Day / last day

Kejap je dah tiba nak balik.. wuuuuuu.... So, pagi-pagi dah bangun, mandi, solat semua.. kemas katil.. thenn....  posiingggggggggggg.... hohohoho.. korang jangan la marah.. aku memang suke ambik gambar.. 

tah pape kan...

Dah-dah..jom turun bawah..semua dah prepare nak pulang.. :(

cehhh..ader lagi....
alamak!!! belum habis lagilah... penatttttt... nanti lah sambung jenjalan untuk last day..


2 comments:

Hanif Idrus said...

Belum habis lagi!!!!
Ini mesti perjalanan yg hapi...tgk gambar semuanya ceria....

FairuzJaafar said...

@Hanif Idrus hehehe.. tula.. dah penat syok sndiri ni.. tak habis-habis jugak..

Powered by Blogger.