Hari ini buat aku.

/
2 Comments
..Assalamualaikum..

Dear diary, harini hujan lebat.. Basah kuyup baju iuolss.. Haha.. Konon diary..

Harini seperti biasa, aku keluar meeting.. Meeting makan-makan la sebab kerja aku dah setel semalam.. So, harini takde ape nak tunjuk.. Tunjuk muka je... Senyum-senyum.. :)

Lupa nak share dengan korang.. Semalam aku pergi site dekal k.l... Rumah banglo.. masih dalam proses pembinaan.. Aku label rumah tu sebagai rumah hantu sebab besar sangat! Aku tak tau la satu family tu ada berapa ramai orang.. Semuanya ada 3 tingkat or maybe 4.. Setiap floor ada taman.. Second floor ada swimming pool yang sangat besar. Apa yang aku musykil dekat sini ialah kenapa tak boleh ambik gambar? Dan kenapa rumah tu di design dengan tembok tinggi di hadapan? Kalau masuk dari depan memang tak tau ada banglo mewah dekat situ.Emmrr.. Private mungkin.. Tapi serius macam resort dah.

Okaylah, lupakan pasal rumah banglo itu. Aku sekarang masih lagi dekat luar.. Tunggu bos habis meeting. Dah penat tunggu, dah penat jalan, dah penat pusing.. Xtau dah nak pusing mana..

Habis satu MPH tu aku pusing.. Baca baca dan baca..penat berdiri aku duduk.. Siap duduk kat lantai lagi.. Nak suruh aku shopping ke??? Cuci mata dah lah.. Aku adalah kedekut nak bershopping tapi bab2 aktiviti luar aku rela berhabis. That's me.

Seriusly... Nak balik rumah sekarang! Motif entry adalah melepaskan keboringan diri.. Relak la..
Sent by pius meh..


2 comments:

Qiztinaa said...

i love your blog! very sweet <3 just like a cute diary

FairuzJaafar said...

@Qiztinaa thanks Qiztinaa.. :)

Powered by Blogger.