Ju on kena tendang!!

/
0 Comments
..assalamualaikum dan salam Jumaat..

Harini takde ape pun yang aku buat dekat office.. duduk depan pc search resort berhampiran port dickson untuk stay tahun depan. Dari minggu lepas bos dah tanya, nak stay dekat resort mana tapi masing-masing buzy minggu lepas. so, disebabkan aku takde kerja harini... review pasal resort jela. 

Sambil-sambil tu tertengok la dorang dok post video dekat fb. selalunya memey aku malas nak tengok tapi macam best pulak tajuk dia... so.. layan kan la... ju on kena tendang.. ju on ker? aku pun tak tau sangat antu-antu nih.. hantu kak limah tau la... 

Jom tengok!


Adehhh.. jahat sungguh!

Tu baru satu.. ni ada lagi.. gelak guling-guling tengok dorang dalam lift nih.. walaupun takde speaker tapi still lagi rasa lawak..  jahat la korang.. kalau aku kena ni tak tau la.. i babap u!


nak tengok lagii?? tengok bawah pulak..


oitttt.... gelak ehhh...


No comments:

Powered by Blogger.