Segmen: siapa paling jujur

/
1 Comments
..Assalamualaikum..

klik banner untuk join sama :)
Korang buat apa cuti-cuti ni (selangor).. hikss.. selangor jer.. tapi aku tak cuti ponn.. maen game online kat opis.. huahahaha... lawan ngan opismate... <<<  gila takde kerja nak buat!

so, aku terserempak la segmen ini.. korang join aku pun nak sibuk-sibuk jugak join..tak kira.. tak menang pon nak join jugak. 

korang kena jawap soalan-soalan yang diberikan dengan jujur.. hahaha.. matik lah! rahsia akan terbongkar. Jom jawab.. alaa..tahap cikedis je ni... *matik*

v
v
v
v


1. Apa akan you buat kalau tiba-tiba ada budak kecik tumpahkan kuah kari kat baju paling you sayang :
Selalu budak-budak kecik ni.. anak buah pius je.. apa lagi... kalau dah baju tersayang.. mestilah salin baju terus cuci dekat sinki. hikksss..

2.Pernah tak you terkentut kuat sampai ada orang dengar :
Bile ekks?? selalu kalau kentut tak malu tu kat umah je.. pastu sat gi, semua ngadu..busuk la.. busuk laaa.. hahaha.. burok perangai.

3.Pernah tak you korek hidung tiba tiba ada orang perasan :
i selalu korek idung dalam bilik air jer.. tapi tak tau la kalau ada orang ngintai kann...

4.Bila kali terakhir you menangis ? sertakan bila masanya tu dan sebab apa :
Kali terakhir beberapa minggu lepas, sedey sebab dia jauh..huaahhh.. giler jiwang tak tahan, sampai nak nanges bagai.

5.Mase kecik kecik , ape budak budak sebaye you selalu ejek you :
"fairuz.." toleh.. "you gilak!" 

6. Berapa berat badan you sekarang :
50 dan mungkin lebih..52 ker.. dah lama tak timbang.

7.Ape you akan buat kalau you tengah marah gilaa :
Dok terperap dalam bilik air. cuci toilet! << kalau kat rumah.
tepon orang tu dan marah dia balik <<< hahahaha

8.matapelajaran paling k.o masa sekolah :
Kimia << selalu tidur dalam kelas.. krokk krokkk krookk...

9.Adakah you pernah bergaduh masa sekolah dulu sampai bertekak memaki mengherdik musuh you . ceritakan :
I pendiam lah kat sekolah, tak berkawan sangat.. paling teruk pun kawan ajak teman dia pergi bergaduh ..pasal boiprennn... giler takde kerja mereka itu..hahaha.. (stok ramaikan geng)

10. orang pertama you jatuh hati masa sekolah rendah dan mase darjah berapa(tak perlu letak nama) :
Darjah tiga << selalu ngintai i tengah belajar. hishh..gatal!

11. You pertama kali couple masa umur berapa :
First time couple masa belajar diploma.. umur tak ingat.. maybe 19/20

12. Berapa lame you penah kapel dgn seseorang dan tahun bila :
3 tahun.. sepanjang diploma 2007-2009

13. Last you putus sebab apa :
Malas nak mengharap lagi..

14. Adakah you pernah buat your mother menangis dan kenapa :
Tak tau.. mungkin my mak pernah nanges masa baca surat wasiat yang i tulis..<<< hahaha... sampai hati mak geledah almari pius!

15. Bila dok sorang sorang , ape mesti you buat :
Menulis, menulis dan menulis cerpen tapi tak pernah ada penamatnyer..<<< cerita baru banyak! hahaha...

16. Keputusan upsr you :
2A 2B 1C << malas! asyik main hoki jer.

17. You nak kawen masa umur berapa dan kenapa :
Nak kena cakap ker.. *malu* kalau boleh nak kawen cepat-cepat. Nak bercintan cintun lepas kawen.

18. You selalu berangan tentang ape :
I sakit.. pastu ada orang lawat i kat hospital <<< wehh sedey... hiksss.

19. Perkara yang you paling tak suka tapi ia selalu berlaku dalam hidup you :
Tipu, tipu dan ditipu << tak suka.

20. Perkara paling you suka tapi pernah berlaku sekali je dalam hidup you :
Surprise party.

21. Blogger yang paling you suka dan sebab ape you suka dia :
Uncle Jonni (http://catatan-abg-jonni.blogspot.com/) >> suke merepek meraban sesuka hati.

22. Sesuatu yang you tak suka bila blogwalking :
Links yang membawa kepada blog-blog tidak bermoral << sebab tu blog saya takde shoutbox...dah delete.

23. Mase tahun bila you pertama kali buat facebook dan apa yang buat you terasa nak buat facebook :
2009, semua orang ader facebook, aku pun nak gak.. tak main dah friendster!

24. You selalu bangun tidur pukul berapa :
6.30 << hari kerja.
pukul berapa nak bangun tak tau <<< zone 'cuti-cuti malaysia'

25. kritikan terhadap blog saya :
Eh..macam blog kawen-kawen jer... hikss.. 
^
^
^

Hishhh.. mencabar betol soalan-soalan cepu cemas nih... terbongkar segala rahsia.. tapi best jugak.. ada tak soalan cepu cemas lagii.. lagi cemas...please... nak jawap nih... hahaha... best la.. serius.

Korang macam mana pulak??? 

tag korang semua!



1 comment:

vendettatraveller said...

terima kasih sbb sudi join :D

Powered by Blogger.