Sekejang-kejangnya.

/
4 Comments
..Assalamualaikum..

Kabare? Warass...

Harini rasa bersyukur sangat! Sakit pinggang dah lega banyak. Punya lah tertanya-tanya kenapa lately sakit pinggang dan anggota sebelah kanan..

Tau kenapa?

Malam semalam pius tidur lewat jugak la.. Dok tengok tb sambil baring kat sofa.. Sakit tu memang sakit la tapi nak buat macam mana. Dalam pukul 11 gitue pius masuk tidor tapi macam biasalah tak boleh nak tidur sebab rasa sengal sengal sangat.

Dari membazir masa, pius pasang video semanis kurma yang pius download dekat ofis 'misteri jodoh'.. Hari lepas tengok 'didik anak kita' memang best gilaerr.. Nak cakap punyer best tapi rasa sekejap sangat. Baru dapat sikit input.. Stress tau kalau tengok tapi tak puas. Eh.. Ok2.. Sambung.. Disebabkan video tu tengok kat handphone je.. Maka siti fairuz yang bijak itu menyandarkan bb pada dinding dan pakai earphone.. Senang la kiranya tak yah pegang..

Ermmm... Pius nak cerita apa sebenarnyer yek?? Ooooo... So, masa tengok video tu pius baring.. Tapi tak selesa pulak nak tengok .. Tinggikan bantal *lipat dua*... Tak tau bila terlelap...

Esok pagi bangun, pinggang dah rasa lega sangat. Then barulah pius realized yang posisi tidur pius tak betul. Disebabkan tidur bantal tinggi semalam sampai ke pagi, maka pinggang pon dah baik. Ayoiii... Kena beli support pillow la camni..


Sent by pius meh..


4 comments:

Salwa Ismail said...

Hi. :)
Contest i choose to wear hijab tu dah tamat. Kita nak hantar alamat pemenang tote bag kat awak tapi kita tak jumpa pun fb awak :(

Fb : Salwa Ismail (Salwa Giggle)

FairuzJaafar said...

hehehe... sori wa... baru bukak blog.. nanti dah pos saya inform yer :)

Uncle Jonni said...

haaaaaa... suruh adik2 pijak2 ke... urut2 bdn tu... kehkehkehkeh

FairuzJaafar said...

@uncle jonni.. matik lah kena pijak dengan adik .. macam gajah ooo.. kalah kakak dia.. hahaaa

Powered by Blogger.