Port Dickson atau The chateau

/
2 Comments
..Assalamualaikum..

Pejam celik pejam celik dah tiba hari jumaat kan.. dan yehoooo!! esok cuti lagi. Rasa macam baru sangat cuti, dah cuti lagi. Tapi takpela kan, asal hati happy juga ada. Minggu ni memang takde rancangan nak pergi mana-mana pun tetambah ada kerja lain nak buat. So, besok rasanya after selesai urusan mestilah lepak dekat rumah dan layan anak buah. 

Hari jumaat macam biasa, meeting dekat office je sebab takde kerja sangat nak tunjuk. Minggu tak buzy biasanya meeting dekat ofis... sob sob.. ngindu time kerja banyak, stay sampai lewat. Every friday keluar makan n meeting dekat luar. 

Sekarang ni ada la kerja tapi aku malas nak mengadap.. dah terbayang katil di rumah, anak buah berlari-lari, buat rambut princess guna selimut... Senang sangat nak happykan budak-budak *tetibe bangga diri tak pepasal...hahahaha*... tak sabar nak balik rumah.. 

Herm.. apa pasai dengan port dickson dan the chateau? Ada kena mengena ke dengan hari esok? hurmm.. layunyer menulisan. hepp heppp bangunnn... yiahh yiahh oppa gangnam style. eh.. nak buat senam tak best la pulak, kang bos mengendap kat cctv habis la pemes satu dunia aku nati.  Sebenarnya next week dah rancang nak ke port dickson... puas aku carik hotel yang best-best sikit untuk kita orang stay nanti, siap ada water world bagai.. konon nak best kan tapi masa meeting tadi bos pulak cadang ke The chateau bukit tinggi al sebabnya kat sana ada projek yang masih tidak mendapat bayaran. Jadi.. tak nak bayor, kita guna la service dia yang ado.. gituu.. Masa aku pergi dulu, orang pun takde sangat dekat sana.. camne nak buat duit. . sebab tu la kot dorang tak bayar-bayar. Tapi okay jugak lah dari pd, aku macam dah bosan nak ke pd. 

tapi aku ngindu laut, pantai :(


Tak tau la next week ke port dickson atau the chateau.. nak pi jauh takleh, jarak tu mesti lebih kurang 1-2 jam perjalanan. huhu.. gittue leeerr... sebab bukan buat apa pun, review pasal kerja je. 

Okay, tengok next update nati aku pergi mana.. 

Ni aku nak main game.. hahahahahahahaha... 

kbai.


2 comments:

Hanif Idrus said...

Dua-dua best.....

FairuzJaafar said...

@hanif.. jom kite jenjalan =)

Powered by Blogger.