TIADA The chateau TIADA Port dickson

/
1 Comments
..Assalammualaikum..

Huahahaha.. tajuk macam nak cakap ' tiada mak ayam tiadalah telur'... @#$@#$%#%

Sejak minggu lepas dah plan macam-macam tapi akhirnya minggu ni terpaksa dibatalkan. Sob sob.. tak dapat den nak jalan-jalan. Sebab apa?? KL112 KL112 KL112...

Korang tau tak KL112?

Kita orang ingat nak stay semalam je.. Jumaat naik bukit tinggi dan sabtu tengahari turun. Tapi sebab KL112 ni, bos risau balik nanti jam teruk. So? pepaham jela. CANCEL!!!

Minggu depan? tak boleh.. opismate ader kenduri kendara..

Next-next week? tak boleh sebab aku nak keluar dating.... harus lah kata tidak boleh.

'kite ada hal la bos'

Hurmmmmmmmmmmmmmmmmmm........ _________________




1 comment:

siti fatima Arifin said...

kesiannya.. perancangan tak jd yer. xper. bleh plan lg

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/

Powered by Blogger.