Teman

/
0 Comments

Kenapa aku menulis saat ini? Huhuhu.. Aku kebosanan di sini. Hohoho... Sabtu ahad ni takde ape aku buat melainkan meneman orang ke sini sana. Bawa semua pergi pasar, teman nenek beli barang dapur. Bawak mak pergi giant. Last, ikut kakak pergi swim. Wehh.. aku admire orang yang reti swim.. Hehehe...

Aku rasa diri macam dah gimuk sikit.. ^__^' patut tak belajar berenang. 'Jangan salahkan aku kalau lengan korang besar' .gulp. Jogging jela kan..

Takot bosan menunggu, kakak aku beli la cikedis buat bekal.. Eh. Rasa diri macam budak-budak pulak.

Aku pun tak tau nak bawak mak aku jalan mana cuti ni. Mesti dia kebosanan menunggu bila aku nak bawak dia berjalan. Huhuhu.. Tempat mana yang best untuk dituju? Berkelah di port dickson? Mandi manda di ulu yam? Berjalan di frim? Kenapa semua idea yg mak aku lontarkan tidak menarik perhatian aku? Hehehe..

Huish... Tak sejuk ke dia ni mandi malam-malam.. Aku duduk tepi ni pun dah sejuk _______ siap pakai sweater lagi. Tejukkk..

Ah.. Best pulak tengok orang berenang.



Sent by pius meh..


No comments:

Powered by Blogger.