Eco B exhibition -CALYPSO-

/
2 Comments
Hukhukkk *__* letih.

26,27, 28 March ada exhibition dekat klcc. Tapi kali ni rasa tak berapa nak best sangat sebab eco-b dibuat sekali dengan construction punya exhibition. Jadi tak banyak benda menarik nak tengok. 

booth in early stage
Pasang decking
Cuba try test kolam
Aku datang awal meeting *tibe-tibe*
Vertical wall in progress.. dah hari keberapa tak ingat
Exhibition
Seating
Gaya malas nak menaip. pius tak berapa nak ada perasaan dengan exhibition kali ni. Booth pun ringkas sangat. Yang pius suka pun water feature tu jer. ____

water feature

Klcc dah la jam giler.. hukkk.. parking semua pun full jer. Entah dekat mana parking yang murah dekat area klcc nih. Ada pun selalu full. Dua hari parking bawah klcc.. sehari RM37.. dua hari dah berapa.. grrr...

tu jela.. buiii


2 comments:

Shaqir Ir Manz said...

teringin nak masuk...tpi kene bayar kan... huhuhu... tgu keje nnt la, ley pergi under company :)

FairuzJaafar said...

merasa ikut company jela.. nak rasa sendiri punye tak tau biler.. hehehe...

Powered by Blogger.