Commercial Break yang comeiiiii - Nino (Arashi)

/
0 Comments
Fuuhh fuhhhh... lama kot tak menaip panjang-panjang. ngeehee.. sebenarnya aku ada je masa buka blog tapi entah kenapa hati rasa malas sangat nak update. Tambah-tambah nasi takde info menarik nak disharekan. Dunia terasa malas! Hari sabtu ahad pun melepek je dekat rumah. huhu..  hurmm.. lambatnyer tunggu waktu itu.

Okay, balik pada tajuk entry. Korang pun tau kan sekarang ni semua orang dok giler k-pop. Aku pun suatu ketika dulu 24jam putar lagu k-pop jer. Haha.. aku suka sebab syok tengok mereka itu menari. Itu pun tahun tahun lepas, time diploma dan degree dulu.  Tapi dah lama-lama jadi suam-suam kuku la.. ngeee...  bukan bukan.. aku bukan nak cerita pasal group k-pop. Ermm.. sedap plak keropok lekor. eh.

Walaupun dunia sibuk dengan kek-pop'an , termasuk juga aku ketika dulu... Tapi Arashi masih lagi evergreen pada aku.. wehh..poyo nyer.. Entah apa ayat aku tulis ni.. macam tak betul pulak bunyinya. Arashi ni group dari jepun. Antara group paling lama jugak lah bertahan. Dari tahun 1999 sampai lah sekarang. Aku mula minat dua orang dari ahli arashi ni masa tengok drama jepun (2007). Bukan cerita cinta tau, cerita tentang keluarga. Best lah. Tapi takde lah fanatik.. gitu-gitu laa.. Lepas tu baru tau diorang ni penyanyi. J-pop dan k-pop beza tau.. k-pop kebanyakkannya bile nyanyi live suara tak sedap.. so, best layan music video jela la tapi kalau j-pop, live/konsert lagi best dari music video. Haa.. mula lah tu nak marah aku..  hahaha..

Okay-okay best pulak..


Dorang ni nampak macam muda je kan tapi sebenarnya umur dah 30 -33. Huh.. tuo dah! dah dah.. aku nak tayang commercial break je pun..  teheee...  tapi tapi... aku tak paham dorang cakap apa..hahaha.. so, layan jela yer. Ninomiya kazunari.


erkk..ni bukan commercial breakk ..


Ni nampak macam tah paper.. haha.. tapi still funny.


Alolooo.. dah macam kanak-kanak rebina plak..




p/s: Mana nak download IRIS 2 yer??? penat la tunggu tv. Jang hyuk oppaaaaa... ah, sudah!


No comments:

Powered by Blogger.