kad kahwin ituuee..

/
0 Comments
..Assalamualaikum.. Salam Jumaat..

Korang buat apa? huuu _____ pius takde kerja nak buat lah. Minggu ni minggu lepak-lepak sehingga kebosanan. huhuhu.. So, layan blog la kejap.. time free la nak layan blog-blog ni kan.. *tipuuuu...* huhuhuu... aku tiap-tiap hari pun bukak blog. Tak kira la ader kerja ke takde.. Cuma time ada kerja tu aku cover-cover la sikit.. tapi kalau dah free macam ni memang tak cover dah la.. Bos ada belakang pun relak je layan fb. Dah bos tak nak ambik projek, saya nak buat haper.. gituu.. huhu.. tunggu projek settle baru ambik projek lain katanya. 

Bulan ni Alhamdulillah, dah mula start buat kad kahwen.. tak sempat nak promote lagi.. aku balik kerja pun dah pukul berapa.. balik rumah jer rasa nak tido. Baru on laptop mata dah berat. Huhuu.. rasa macam nak berhenti kerja jer. Korang yang nak kawen tu, yang belom order kad kahwin tu.. meh tengok-tengok sini... 






No comments:

Powered by Blogger.