Meja itu di ikaya

/
0 Comments
pasal meja pun nak update ker? huhuuuuu... biar lah.. pius bosan nih. tambah tengah rajin nak menaip. Jadi, semua cerita yang ada rasa nak tulisssss jer. Semalam aku pergi ikaya (IKEA). Carik meja lah, kononnya nak kasi bersemangat lebih time buat kerja. huhuu..ini semua poyo. 

tak best kot meja nih.. ____ hilang semangat ku ini.. hehehe..
Tu lah time ada meja study dulu bukan main berlagak lagi.. "makk... nape letak bilik orang? sempit" ngeehehee.. ale-ale letak bilik baem *adik*. Nak mintak pun serba salah, sebab dia letak pc. Kang dah takde meja.. hehehe... tu yang beli..

ngindu nak skru-skru semua nih... sob sobb...
Carik yang murah jer.. kang iya-iya aku beli tapi tak guna. Akhirnya dapat yang harga RM50 ringgit nih. 

Berapekah jangka hayatnyaa...?
 siap pasang
taraaaa... kasi effect sikit.. huuuu
Huhuuu..barulah ada semangat nak buat kerja.. hehehe... huuhuhuu..hihihii.... baem: kau dah apesal? 
pastu letak 2 frame. cukup. gambar je takde lagi. Suka aku dapat tampal-tampal macam time studyyy... yoyo on ni.. okay! harus semangat.

jam jonker street :)
k.bai


No comments:

Powered by Blogger.