Dah macam retis~

/
0 Comments
Korang ada tak perasaan tak mahu lihat atau ingat wajah seseorang? Hm? Ado? Huuu -_-' itulah yang terjadi sekarang. Macam terbayang-bayang ajer pergi mana-mana pun. Dah macam saka dok follow sini sana cuma bezanya wajah itu terlalu kiut miut.. Haha.. Motif kiut miut?

Then satu hari ni, aku rimas plak. Tutup fb.. Kengkonon taknak tengok!! Okaylah, bukak blog sambil blogwalking. Baca lah info-info menarik dekat blog orang. Sekali baca punya baca punya baca!!! Ada gak muka dia kat situ!! Argghhhhh... Rasa nak tampor-tampor je..hahaha... Asal semua tempat ada ni?? Blog orang pun ada muka kau ni dah apesal. Gitu dalam hati.. Huhuu.. Sakit hati pun ader gak.. Tapi bukan aku benci pon.. Sayang2 benci gitu.. Ewahhh..

Tapi tula.. sebenarnya aku xde benda nak buat. Haha.. Gatal tangan nak menaip.. Tu ajer. Sila kutuk dlm hati sbab terbaca entry tidak berfaedah ini.

Kbai.



Sent by pius meh..


No comments:

Powered by Blogger.