Farah

/
0 Comments
Raya tahun ni aku excited. Excited nak jumpa kawan-kawan lama time skool dulu. Dah macam jejak kaseh plak wall fb aku. Huhu.. Naseb zaman sekarang dah canggih... Hahaha.

Satu team hoki start sekolah rendah sampailah sekolah menengah. Sampailah lepas pmr, aku decide nak masuk sekolah berasrama. Start dari situlah kita semua terpisah kan.. Kan.. Hahaha...

Tak sangka korang still lagi carik aku.. Sob sob...

Zaman dulu mana lah ada duit kan nak guna hanset. Siapa pakai hanset tu kira dah canggih lah. Huhu..

Tapi... Antara yang rapat tu ada sorang yang paling rapat dengan aku.. Nama dia farah. Aku memang rapat dengan dia, family dia. Lepas je dia pindah, makin jarang kita orang jumpa sampai betul2 dah hilang contact. Aku dengan kawan lain carik dia, carik fb dia.. Entahlah, dia macam nak menyepikan diri jer. Aku plak yang sedey. Semua orang carik dia. Dapat tahu dia dah kahwin, sekarang nak masuk 2 dah.. Happy for you.

Disebabkan susah sangat nak dapatkan farah, kita orang decide nak terjah rumah atoknya raya nanti atas bantuan adiknya, angah. Naseb jugak jumpa fb adik dia. Thanks angah atas cadangan ini. Farah, benda lama janganlah dikenang. Kita orang tak ambik peduli.. Yang penting sekarang. Sedey plak aku tulis entry ni.

Dayah, aqma, elin, farah dan semua.. Jumpa korang raya nanti. Jika Allah izinkan kita bertemu.

Nicholas mora aka wak din, hang tak nak jumpa aku ke wehhhhh....


Entry kucar kacir.



Sent by pius meh..


No comments:

Powered by Blogger.