i'm coming yoo.. i'm coming..

/
0 Comments

yo yoo on.. wasupp.. huhuu.. Ape kehee nyer pius harini..

Harini dah 1 julai 2013.. Julai lah.. JULAI.. huhuu.. Rasa macam nak nyanyi lagu julai jer tapi sayang takde pulak lagu julai. Ada ke yer? Lagu april ada dah, februari macam ada..huhu.. oktober lah kot paling femes.. lagu awie tu kan.. tragedi oktober. Eh. yeke? mandai aku jer. hehe.. bukan tau sangat lagu-lagu ni, yang mana disogok yang tulah yang disuka. gituu..

Kejap sangat masa berlalu..

Rasa macam baru seminggu lepas duduk di studio sambil tangan gosok product. sambil tunggu roti bakar siap. Hahaha.. nikmat.

Kejap sangat masa berlalu..

Rasa macam baru semalam semuanya berlaku. Sekelip mata berubah. hehe..

Korang, Ramadhan hampir tiba..

adoii.. nape mood sedey tibe-tibe ni....

Banyak sebenarnyer aku nak tulis dekat sini tapi risau menimbulkan ketidak selesaan kepada orang lain.. uhukkk.. skema. jadi aku tulis santai-santai jerr.. belum ada mood nak bersuka ria dekat blog sebab kerja dah makin bertimbun, stress dah tentunya ada.

Btw, spiderman ni macam gay jer... buatkan aku teringat pada seseorang.. auww.. hahahaha...
#Julai.. come to mama.. 


No comments:

Powered by Blogger.