Dengan jayanya

/
0 Comments
Assalamualaikum

Yeahh dengan jayanya aku sampai ke Publika tanpa sesat! Haa.. Puas hati aku. 90% tengok signboard. No more gps-gps.. Tngok gps, jalan tak tengok, sampai bila nak kenal jalan. Jangan bergantung kat gps sahaja. Apa guna signboard kiri kanan.. Ye tak? Percaya diri sendiri.

Semalam Alhamdulillah, tak sesat.

Dan... Dan... Aku join lah aktiviti dayah. Aku tak tau macam mana nak story kat korang. Aku sendiri pun tertanya-tanya kenapa aku dekat situ. First aku jumpa nida dan dibawak masuk ke tempat treatment. Aku macam... Hurm... Tertanya-tanya.. Treatment apa ni? Duduk atas kerusi beralaskan alat apa tak tahu, semacam .. Ahhhh... Tak tau la nak explain. Gambar pulak takde nak tunjuk kat korang. Mesti korang pun tertanya-tanya apalah yang aku merepek ni... Takpe, nanti aku ambik gambar tempat treatment tu, smalam aku segan nak ambik gambar.

Sambil duduk buat treatment tu aku tunggu dayah. Ada beberapa orang masuk duduk buat treatment jugak. Muka dorang sangat sangat sangat nampak bersih. Seriusly! Muka dorang nampak bersih ajer dan kebanyakkan dari dorang akan senyum selebar mungkin. Seolah-olah dorang nak senyum sehabis mungkin, sampai telinga dan dorang semua sangat positif. Cakap benda-benda yang menaikkan semangat positif dalam diri. Adehhh.. Aku tak tau la nak terang cmner.. Tempat apa ni? Aku conpius la.

Esok esok aku update aktiviti ni dekat korang.

Ni dah pening..


Sent by pius meh..


No comments:

Powered by Blogger.