Menunggu dan terus menungguuu...

/
0 Comments

Ohoiiiii bestnyer lepak tepi jalan raya.. ^_^ seumur hidup, ni lah kali pertama... Hahaha.. Nampak noh la nipunyer. Tunggu dak awe ni hah tak sampai-sampai lagi... Ktm buat hal agaknya. Dengan baterinya da kong.. Tak tau jauh lagi ke hape.. Tak tunggu nati kang aku risau pulak.. Bas last kol 11.. Ni da pukul berape? Nak dekat pukul 12 dah.. Huish lamanyer ktm ni, dari 10.45 tadi aku tnggu.. Takkan dari subang-taman wahyu lama benor.. Pukul 10 naiknya..

Naseb kete kau hantar bengkel we, kalau tk, tk merasa la kau... Dan tak merasa la aku lepak kt sini... Huhuuuuuuuuuuuu....

Naseb aku sempat singgah giant beli sushi, kalau takk.. Kalau tak lapar la auntie piyushhhh ni... Huhuuu... Yang tak sedap aku tinggal sebelah.. Eheh.

Sushi giant pun boleh la walau tak sesedap sushi king. Sushi king conpom la da tutup kan.

Alamak... Makin sunyi plak kat sini.. Tadi banyak teksi.. Haaa... Tetibe rasa harus tinted cermin kereta.

Apa yg lambat sangat ktm ni? KL ada event ke haper? Tak paham aku. Dua jam dah ni. Ke Dak awe salah naik train ni.... Tengok sushi pun tak lalu dah, sebab tinggal yg tak sedap jer..

Risau jugak aku ni.. Dah pkul 12... Batang idong pun tak nampak. Mata oden dah bam bam cuk dah ni. Kalau aku pergi ambik kat subang tadi, agaknya dah lama sampai rumah dahh pun.. Hahahaha...

We, aku claim duit dress semalam la ye.. Yer... Huuuuuuuuuuuuu....

Dah.. Tak tau dah nak merapu apa... Wassap dah bunyik.. Dia agaknya...


Baibai baibaii...


Sent by pius meh..


No comments:

Powered by Blogger.