Yeayy raya meh.....

/
0 Comments

Yeaaaaaah.... Huhuuu dah ngaye keberape dah ni? Alaaaaaaa lemahnya nak update blog, rasa nak melepek ajer. Tapi tak seronok pulak kalau tak update, aku ni dah la jenis suka menulis, then ulang-ulang baca. Haha.. Dah macam syok sendiri.

Takde mood nak update pasal raya coz pikir nak rehat cukup-cukup raya ni. Big smile. Ni pun update guna tepon jer sambil menonton istanbul aku datang. Bolehlah, tunggu part lisa bertemu beto. Hehe. Sebelum tu layan kongsi (Tv3). Raya-raya ni banyak cerita hindustan kan, entah bila budaya ini berleluasa. Huhuuu.. Mohabbatein je dah berapa kali tayang (baru lepas tengok), tu belum lagi kuch kuch hota hei. Cerita Rosyam nor je takde tahun ni, ke ader?

Owh, jap jap.. Beto dah keluar. Hahaha iklan jap.

Okay, sambung balik! Aku nak tengok beto je. Hurm.. Terlupa plak nak taip apa, lost lepas tengok beto. kikikih..

Alaaaaa nak taip apa tadi ni........... Dah blur..

Penat dah aku pikir nak taip apa, sampai cerita istanbul ni pun dah nak habis.

"Dua hati yang dah sebati, takkan semudah tu dileraikan, awak yang cakap macam tu kan"

"Memang tapi ..........." (Carik sendiri)

Hahaha... Tetibe masuk segala skrip tv. Dah ler.. Totally out of mind.... Da blur nak taip apa..lupe.



Sent by pius meh..


No comments:

Powered by Blogger.