Hebatnya seorang lelaki

/
0 Comments

Ecewahh.. Ini bukan statement nak up kan pakwe atau kekasih hati ye.. Idokk.. Ini statement nak up kan lelaki bergelar ayah :)

Harini lepas klass terus hantar hidayah balik rumah, sambil tu terkonar pulak dekat area perumahan bukit botak. Korang tau tak isu Bukit botak? :) hehe.. Di situlah tempat pius waktu kecil dahulu. Kampung Sri Cendana :)

Terkezut tengok keadaan bukit botak yang berkeadaan seperti cendawan tumbuh selepas hujan. Haha.. Complicated sangat aihh.. Maksudnya dah naik perumahan baru sepatern ajer mengantikan rumah setinggan suatu ketika dahulu. Macam.. Tak percayaaa... (Complicated jugak!)

Ow ye.. Dah melalut dah ni :p

Masuk je rumah nampak babah tengah berusaha naikkan rangka dinding untuk bilik. Sensorang buat. Tengok teraturnya babah buat kerja seorang diri. Kalau pius buat dah tentu perlukan pertolongan tapi bila lihat babah buat seorang diri.. Baru nampak cara dia bekerja. Macam mana dia create 'pertolongan/bantuan' gunakan tool yang ada. Terus terasa.. Huaaahhh.. Teraturnya :) Detailnya :)


Sent by pius meh..


No comments:

Powered by Blogger.