Jering rebus cicah gula

/
2 Comments
Assalamualaikum

Yeayyyy cuti raya cinaaaaaa... hehe.. korang dah cuti ker? CUti-cuti ni seronok la ya dapat luangkan masa dengan family. Pius pun dah lama tak gather big family, ngindunya dekat anak-anak buah. auntie rinduuuuuu...  Tadi masa mesej dengan customer, buka kejap whatsapp family. Rancang nak buat makan-makan dekat rumah. Yela, jarang dapat peluang macam ni tetambah semua dah ada family sendiri. Sekali sekala dapat spend masa dengan semua mestilah seronok kan. Katanya nak buat makan-makan bbq tak pun piknik. Okaylah... buat makan-makan... bacalah mesej sorang-sorang..


Dah sejak bila pulak pius makan jering rebus cicah gule ni???  Eee... aku tak pernah makan pun jering rebus cicah gule.. ada ke jering cicah gula?? akak aku ni semua merapu jer..  petai bako la, petai panjat la.. tak paham betul kaum-kaum ibu ni.  Agaknya terkonang makan beradap kot, hehehe..

"fairuz tak pernah makan pun jering cicah gulaaaaaaaa... ini fitnahhh..."

"kau mana ingat.. kecik-kecik mak suap"


p/s : JOM LUANGKAN MASA DENGAN FAMILY TERCINTA! :) 

Pius : Berusaha sebaik mungkin :) untuk may 2014. Allah permudahkan lah urusan Fairuz Jaafar.



2 comments:

nabila biela said...

hahaha...part bawah sekali tu lawak...hehe

Pius xtau said...

entah sejak bila kita makan.. hehe..

Powered by Blogger.