Assalamualaikum Ya Rasulullah

/
0 Comments
Assalamualaikum :)

Alhamdulillah, lagi sekali Allah izinkan untuk ke majlis Selawat dan qasidah (acara bulanan) anjuran Richwork. Kali ini dekat Masjid yang baru dibina di seksyen 13 Shah Alam. Cantik masjidnya.

Penggunaan khat kufi


 Dah ada gambar ni barulah seronok nak update blog. huhuu.

Dapat duduk depan :)
Selepas solat insyak, semua berkumpul diluar perkarangan masjid. Keluar lambat sikit sebab sibuk nak ambik gambar. Tapi dapat juga duduk depan.. makcik shiera (hehe) tolong tengokkan tempat kosong. Jadi dapatlah auntie pius (nama glamour sikit) dan mak duduk depan. Dah hampir pukul 12, majlis tamat. Rasa macam sekejap sangat masa berlalu.

Sharing is caring
Sama macam sebelumnya, makan nasi dalam talam tapi kita girl2 makan sikit tak habis. Next time satu talam makan 6 orang.

dah jadi makcik da kite ya...
Habis majlis singgah sekejap dekat booth jualan, sempat la beli kayu siwak, habbatus sauda dengan cd qasidah. Tak pernah guna kayu siwak tu sebenarnya.. baru nak cuba..



Rasanya pelik-pelik sikit la.. :)

Bulan Mac ni ada Majlis Selawat Perdana dekat Putrajaya.



Pius: Usaha perbaiki diri, Insya Allah.. yang buruk akan berlalu pergi dan yang baik akan datang pada kita.


No comments:

Powered by Blogger.