KAcip kak timah

/
0 Comments
Assalamualaikum :)

Di kala pagi embun nan sejuk, aku disini menaip entry.. madah-madah sikit. huhu. Baru berpeluang buka blog harini, ni pun dah pukul 3 pagi. sob sob sob.. nak main game pun dah tak sempat sekarang, apatah lagi melayan cerita korea mahupun runningman. hehe, nampak nau la masa banyak habis ke tv. kuikuikui.. takk.. dah tak sempat dah nak tengok tv sekarang.. nak online pun kena pikir 2 3 kali.

Harap lepas ni dapat susun jadual, takde lah buat kerja sampai lewat pagi.. heeeee.. Insya Allah, tengah sesuaikan diri. Tu yang cari kacip kak timah tadi buat penahan tidur tapi kacip tu rasa tak sedap, macam dah lama. 

nanti nanti nanti nanti sambung cerita.. banyak benda nak taip tapi dah lupa bila kejadiannya.. haha. nanti lah kita :)

Pius: Lagi 3 jam nak subuh :)


No comments:

Powered by Blogger.